Templewood Lane

CLIENT: PRIVATE
PROJECT TYPE: RENOVATION OF FOUR-BEDROOM DETACHED FAMILY HOME
SQ FT: 5,200

Located in the heart of Slough, situated near the profound Windsor Castle, Bailey was given the opportunity to redesign a four-bedroom detached family home. Set in an acre of land, with a view of a private tennis court, the family detached home was completely refurbished and fitted out to suit the client’s every desire and finished in an exquisite luxe style.

Key elements of the project were providing a sense of design continuity across the space as well as a design aesthetic that was modern and masculine. Drawing inspiration from the building’s architecture and surroundings, the interiors have been designed to enhance the properties character.

Torrey Pines Website Mood Board

Project Insight

Want to learn more about this project?

You May Also Like

Templewood Lane

Farnham Common, SL2