Fountain House

CLIENT: PRIVATE
PROJECT TYPE: RENOVATION OF A FIVE-BEDROOM APARTMENT
SQ FT: 2,300
SERVICES: SPATIAL DESIGN, INTERIOR DESIGN, PROJECT COORDINATION

A complete renovation of a five bedroom, five-bathroom luxury apartment situated on Park Lane, Mayfair, with stunning views overlooking Hyde Park. Designed for a Kuwaiti family, Bailey provided a full spatial design, interior design and project coordination for our client. The objective was to spatially reconfigure the apartment to meet their needs for when the whole family comes to London for the summer months.

Well-travelled and with a taste for the finest finishes and fabrics, our inspiration came from each family member’s personal tastes and lifestyles, which we reflected in the apartment’s new design. In addition to the FF&E, bespoke pieces such as the fretwork panels and the large brass floor to ceiling door were designed by Bailey to create a unique touch to the apartment.

Fountain House Website moodboard

Project Insight

Want to learn more about this project?

You May Also Like

Fountain House

Mayfair, SW1